Göktürk İlkokulu

İstasyon Mah. Atatürk Cad. 2. Gelincik Sokak No1 34630 K.çekmece/İSTANBUL
Vizyon
Geleceğin yetişkini olacak öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerinde kaliteyi yakalamak için sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmek ve bölgemiz okulları içerisinde lider okul olabilmektir
Misyon
Çağımızın gereği olan bilgi toplumu insanını yetiştirmeyi amaç edinen okulumuz; öğrencilerimize ihtiyaç ve yeteneklerine uygun bir eğitim hizmeti sunarak, Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemiş, ulusal değerlerini bilen ve koruyan, bilim ve teknolojiden yararlanan, paylaşımcı, üretken ve hoşgörülü bireyler yetiştirmek temel görevimizdir.
Başarılar
E Twinninig Ulusal ve Avrupa Kalite Etiket. Eğitimde İyi Örneklerden 3 proje ile sahada sergilenme. Kodlama yarışması ilçe birincilik ve ikinciliği. Şiir okuma yarışmsı ilçe ikinciliği. Mangala yarışması ilçe üçüncülüğü.
Öğretim Şekli :TEKLİ
Ulaşım
OKULUMUZ ÖNÜNDEN İETT OTOBÜSLERİ BAKIRKÖY KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN HASTANESİ OTOBÜSLERİ 98 S KÜÇÜKÇEKMECE İKİTELLİ MİNÜBÜSLERİ,YENİBOSNA MİNİBÜSLERİ 79 Y KAYAŞEHİR OTOBÜSLERİ GEÇMEKTEDİR.
Yerleşim Yeri
OKULUMUZ İSTASYON MAHALLESİ KONUTBİRLİK SİTESİNDEN ÖĞRENCİ ALMAKTADIR.796 METREKARE ALANA KURULMUŞ OLAN OKULUMUZ ÇOK GENİŞ BİR BAHÇEYE KAPALI SPOR SALONUNA SAHİPTİR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ, SEFAKÖY METROBÜS DURAĞINA 15 DK.MESAFEDEDİR.ATATÜRK HAVALİMANINA 30 DAKİKADIR.