Haz

2020-2021 Eğitim Öğretim yılında boyunca yürüttüğümüz Okullarda Orman Projesi'ni, Göktürk İlkokulu başarı ile tamamlayarak, uluslararası düzeyde sertifika almaya hak kazananmıştır. Bir sonraki aşamada yer alan bayrak başvurusu için çalışmalarımıza başladık.  Bayrağın önümüzdeki eğitim öğretim döneminde okulumuza teslim edilmesini ve bahçemizde sergilenmesini bekliyoruz. Proje çalışmalarını yürüten değerli öğretmenlerimiz Bahattin Aydın, Aysun Gül, Dilan Gül'e ve teknik destekte bulunan okulumuz Rehber Öğretmeni Ekin Bayraklı ile idarecilerimiz Dilek Yıldız ve Özcan Turan'a teşekkür ediyoruz.

Okullarda Orman Projesi Yıl Sonu Raporumuza aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:

Haz

Tüm  Akıl ve Zeka Oyunları  Federasyonu'nun ulusal çapta düzenlediği Oyuncu  Beyinler Turnuvası'nda ilçe çapında dereceye girdikten sonra il elemelerini de geçerekTürkiye finallerine kaldılar.  Okulumuz 4-A sınıfı  öğrencileri Egemen  ERCAN,  Alpdeniz IŞIK  ve Ali TURAN'a başarı madalyaları törenle taktim edildi. Öğrencilerimizi ve öğretmenleri Bahattin Aydın'ı tebrik ediyoruz. 19 Haziran 2021 tarihinde Türkiye çapında gerçekleşecek final turnuvasında  başarılar  dileriz.

Haz

Türkiye Yeşilay Cemiyeti'nin düzenlediği Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek adlı yarışmada, Edebi Eser kategorisinde okulumuz 3-C sınfından Esmanur Gezek Küçükçekmece birincisi seçilmiştir. Esmanur'a madalyası ve okulumuzdan yarışmaya katılan diğer öğrencilerimize de katılım belgeleri okulumuzda yapılan törenle verilmiştir. Birinci olan ve yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi ve yarışma için öğrencilerimize rehberlik eden öğretmenimiz Derya Erdoğan'ı tebrik ediyor, emeklerinden ötürü onlara teşekkür ediyoruz.

Haz

Okullar eğitim öğretim verilen kurumlar olmasının yanı sıra, öğrencilerin kimliklenerek sosyalleştiği, yeni ilişkiler kurduğu ve duygusal bağlar geliştirdiği ortamlardır. Oyunla, sporla, sanatla, eğitici faaliyetler gibi araçlarla bu sosyal ve duygusal kazanımlara ulaşılır. Bu nedenle öğrenciler okulu, arkadaşlarını, öğretmenlerini özlerler. Yaşamlarının kıymetli bir parçasıdır okul. 1 Haziran 2021 itibariyle yeniden haftada iki gün yüz yüze eğitime başladık ve öğrencilerimizin okulu ve arkadaşlarını özlediklerini gözlemliyoruz. Okulda bulunmaktan, birlikte arkadaşları ve öğretmenleriyle olmaktan mutluluk duyuyorlar. Bu coşkuyu paylaşmak istedik.

Okullarda Orman Projesi yıl sonu değerlendirme çalışmalarını tamamlamak için ilgili öğretmenlerimiz ve idarecilerimizle bir araya geldik. Toplantıda projenin yıl sonu değerlendirme raporunu hazırlamak üzere görev paylaşımında bulunduk.

Türkler tarihleri boyunca tarihin her sayfasına ismini yazdırmayı başarmıştır. Hiç bir zaman bağımsızlıklarindan vazgeçmeyen vatanları için gerektiğinde canlarını seve seve veren bu millet için bağımsız yaşamak her şeyden önemlidir. Biz de 3/B sınıfı olarak tarih boyunca bu mücadele içinde yer alan "Türk Tarihinde İz Bırakan" adlı çalışmamız onlara olan sevgi, saygımızı, vefamizi göstermek istedik.Yasayan büyüklerimize uzun ömürler, ebediyete intikal etmiş atalarımızı ve adını yazamayacak kadar çok olan şehitlerimizi minnetle anıyoruz...

Okulumuz 4-A sınıfı öğretmeni Bahattin AYDIN'ın rehberliğinde 4-A sınıfı öğrencileri dikkat geliştirici hafizayı güçlendirici sudoku etkinligi yaparak problem çözme becerilerini geliştirdiler.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı öğrencilerimizle çeşitli etkinlikler ve çalışmalarla kutladık.

1-7 Mayıs Trafik Haftası Etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileriyle farkındalık çalışmaları derslerde ve sosyal medya çalışmalarıyla yürütüldü. Bu sene etkinlikler Covid protokolleri nedeniyle #EvdeyimAmaTrafikKurallarıAklımda #TrafikteHerYılDahaİyiye #EmniyetKemerimiUnutmam hashtag'leri ile sosyal medya üzerinden yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayınladığı okulların sosyal medya kullanımına dair kılavuz kapsamında, ilçemizde ve okulumuzda yapılan çalışmaların sosyal medya aracılığı ile sergilenmesine ilişkin bir toplantı yapıldı. Üretimlerimizin kamuoyunda görünürlüğünü artırmayı hedeflerken, dikkat edilecek hususlar konusunda bilgilendirildik.

Nis

4. Sınıf öğrencilerimiz evlerinden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına coşkuyla katıldılar.

Nis

3. Sınıf öğrencilerimiz evlerinden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına coşkuyla katıldılar.

Nis

2. Sınıf öğrencilerimiz evlerinden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına coşkuyla katıldılar.

Nis

1. Sınıf öğrencilerimiz evlerinden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına coşkuyla katıldılar.

Nis

Anasınıfı öğrencilerimiz evlerinden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına coşkuyla katıldılar.