Mrt

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Sinem KEBENÇ tarafından Veli Akademileri kapsamında Çocuğun Gelişiminde Oyunun Yeri ve Önemi ‘Çocuğumun Dili Oyun’ eğitimi verilmiştir. Katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz. Katılmayan velilerimizi yapılacak olan eğitimlere bekleriz.

Mrt

Değerli velilerimiz; Veli Akademileri kapsamında 7 Mart Perşembe (yarın) saat:13.15’te Okul Psikolojik Danışmanımız Sinem KEBENÇ tarafından Çocuk Gelişiminde Oyunun Yeri ve Önemi “Çocuğumun Dili Oyun” semineri verilecektir. Tüm velilerimizi bekliyoruz.

Şbt

Velilerimize yönelik "Sınır Koyma" semineri ile ilgili broşürlerimizi inceleyebilirsiniz.

Ock

Okul Aile Birliği Gelir Gider Tablosu(1 Ocak 2023- 31 Aralık 2023)

Kas

Uzman Psikolog ve Eğitim Uzmanı Sn. Özkan ŞENOL'un konuk olduğu, Veli Akedemileri kapsamında gerçekleştireceğimiz seminere tüm velilerimiz davetlidir.

Yer: Göktürk İlkokulu Konferans Salonu

Tarih: 27.11.2023

Konu: Öğrencilerde Uyum ve Davranış Sorunları

Haz

Yaz döneminde okul öncesi dönemi öğrencileri, 4. sınıf öğrencileri ve ortaokul-lise düzeyindeki öğrenciler için eğitim öğretim devam ediyor. Okul öncesi dönemi öğrencileriniz için size en yakın Anasınıfı bulunan Okul Müdürlükleri'nden, 4. sınıflar ve üst sınıflar için https://e-kurs.meb.gov.tr/ adresinden başvuru yapabilirsiniz.

Mrt

Değerli Velimiz, (ÖNEMLİ) MEB tarafından, okulların 16.03.2020 Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere iki hafta süreyle tatil edildiği açıklanmıştır.Tatilin ikinci haftasında, www.eba.gov.tr internet adresinden ve TRT kanalları üzerinden öğrencilerimiz,öğretim süreçlerini tamamlayacaklardır.13.03.2020 Cuma günü(bugün) okul çıkışı öğrencilerimizin ders araç gereçlerini okuldan almanlarını öneriyoruz.

Okul yeniden temizlenip dezenfekte edilecektir.Resmi duyurular ve okul yönetiminden gelen paylaşımlar haricinde başka kanal ve kaynaklardan gelen teyide muhtaç söylentileri dikkate almayınız. Paniğe kapılmadan ve rehavete girmeden temkinli hareket etmek gerekir. İşbirliğiniz ve duyarlılığınız için teşekkür ederiz.

Özcan TURAN

Şbt

Küçük önlemler ile corona virüsünden korunabiliriz!

Sevgili Vellerimiz ;

Yarıyıl (sömestr) tatili 20 Ocak 2020 Pazartesi başlayacak olup,

31 Ocak 2020 Cuma sona erecektir.

İkinci Dönem; 3 Şubat 2020 Pazartesi günü başlayacaktır.

Ock

Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünün başlattığı proje kapsamında öğrencilerimizin sömestr tatilinde camiye gitme ve namaz kılma alışkanlığı kazandırılması hedefleniyor. Program sonunda öğrencilerimize ödüllerde verilmesi planlanmaktadır. 18 Ocak-02 Şubat tarihleri arasında uygulanacak olan proje için İlçe Müftülümüze başvuru yapabilirsiniz.

Ara

Veli Akademileri projesi " Aile İçi İletişim " konulu semineri 08.01.2020 Çarşamba günü saat 13:00´da okulumuz konferans salonunda Murat AYDENİZ tarafından gerçekleştirilecektir.

Programa tüm velilerimiz davetlidir.

Ara