Kas

18-22 Kasım 2019 Ara tatilde öğrencilerimizin katılabilecekleri etkinlik programları ekte sunuşmuştur.

Eyl

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı öğrencilerin genel durumlarını görüşmek ve yıl boyunca yapılacak faaliyetler hakkında bilgi vermek amacıyla okulumuzda 14.09.2019 Cumartesi günü aşağıda belirtilen saatlerde veli toplantısı yapılacaktır. Tüm velilerimizin gereken hassasiyeti göstererek katılımlarını bekliyoruz.

Eyl

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı  Anasınıfı Öğrenci Kayıtlarımız Başlamıştır.

Anasınıfı kayıtlarımız için Okuldan bilgilendirme formu ve aşağıdaki kayıt evrakların eksiksiz bir şekilde tamalayarak idareye teslim edilmesi yeterlidir.

Not:  İlkokul kayıtlarımız için Okuldan bilgi formu ,anne, baba ve çocuğun kimliği yeterlidir.(Kesin kayıt için e okul veli bilgilendirme ekranını takip ediniz)

Okulumuzun 22.05.2019 çarşamba günü düzenleyeceği mahalle sineması ve iftar etkinliğine tüm velilerimizi davetlidir.

Şbt

Veli Akademileri projesi kapsamında " Çocuklarda Sağlıklı ve Dengeli Beslenme" konulu semineri 27 Ocak 2019 Perşembe günü saat 13:00´da okulumuz konferans salonunda Diyetisyen Burcu ŞEN tarafından gerçekleştirilecektir.

Ara

Veli Akademileri projesi " Teknoloji ve İnternet Bağımlılığı " konulu semineri 11 Ocak 2019 Cuma günü saat 11:00´de okulumuz konferans salonunda Uzman Klinik Psikolog Fundem Ece KAYKAÇ tarafından gerçekleştirilecektir.

Ara

Veli Akademileri projesi " Aile İçi İletişim " konulu semineri 27 Aralık 2018 Perşembe günü saat 13:00´da okulumuz konferans salonunda Psikolog Meriç ERKILINÇ tarafından gerçekleştirilecektir.

Ekm

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 25/10/2018 Salı Günü yapılacaktır. Toplantı saat 09.30´da Okulumuz Konferans Salonunda yapılacaktır.
     Genel Kurul Toplantısında Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu seçimlerine tüm velilerimiz aday olabilir. Okul-Aile arasındaki bağları güçlendirici,birlik ve beraberlik içinde öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamada sizlerin görüş ve düşüncelerinden yararlanmak üzere katılımınızı bekliyoruz.

Ekm

Eyl

Öğrencilerimizi  Saat  8:30´da Okul Bahçemizde Okul Kıyafetleri ile Yepyeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazır Görmek İstiyoruz.